Duncan Laurence voegt extra show in TivoliVredenburg toe aan tour

Duncan Laurence
Duncan Laurence voegt extra show in TivoliVredenburg toe aan tour
Door KayleeV op 10 oktober 2023 - 15:25 Goed nieuws voor de fans van Duncan Laurence! De Nederlandse singer-songwriter, bekend van zijn hit "Arcade" en zijn winst bij het Songfestival, heeft aangekondigd dat hij een extra show zal toevoegen aan zijn tournee in 2024.

Vanwege een uitverkochte show op 22 februari 2024, zal Duncan Laurence een extra optreden verzorgen in TivoliVredenburg op 23 februari 2024. Tijdens deze tour zal Duncan oude nummers brengen, maar ook nummers van zijn nieuwste album "SKYBOY" wat uitkwam in september 2023. Met zijn nieuwste album beloofde Duncan een harmonie te vinden tussen positieve en negatieve emoties, en tussen hoogte- en dieptepunten in het leven.

De kaartverkoop voor het extra optreden in TivoliVredenburg op 23 februari 2024 is al begonnen, met ticketprijzen van € 28,85. Koop je tickets voor het extra concert van Duncan Laurance in TivoliVredenburg hier.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Toestand

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR THEATERVOORSTELLINGEN ‘DE...Stap binnen in de raadselachtige wereld van liefde met " De Toestand van de...

normaalnews

NORMAAL GEEFT IN MEI TWEE KLEINSCHALIGE CONCERTEN IN... Achterhoekse rockband Normaal keert terug naar hun roots in Lochem voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.