concert: EUT in Podium Victorie op ZONDAG 12 JUNI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • EUT
    Popronde Hengelo 2017
    © Tineke Klamer
  • EUT
    Breda barst 2018
    © Marc de Jong


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (EUT in Podium Victorie) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
12 JUN
EUT Kleine zaal, 19:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2022
Hoofdprogramma EUT

EXTRA INFORMATIE

Gedreven door een compromisloze houding en een goed gevoel voor humor is EUT allesbehalve je willekeurige schoolpopband. Op hun nieuwe album 'Party Time' draait het om lust en eenzaamheid; over dansen op een lege dansvloer en als je eindelijk plat op je gezicht valt, is het misschien het beste om gewoon te blijven liggen. In tien vlekkeloze popsongs neemt EUT je mee in een verhaal vol hartzeer, extase en tegen de stroom in gaan.

Hun debuutalbum 'Fool for the Vibes', uitgebracht in 2018, bevestigde de voorspellingen van critici dat EUT een van de meest opwindende nieuwe acts in Nederland was. Ze ontgroeiden zelfs deze onderscheiding snel en speelden op internationale festivals zoals Great Escape Festival (Brighton, VK), Transmusicales (Rennes, Frankrijk), Noorderslag (Groningen, Nederland) en Eurosonic (Groningen, Nederland).

EUT bestaat uit Megan de Klerk (zang), Tessa Raadman (gitaar), Emiel de Nennie (gitaar), David Hoogerheide (bas / toetsen) en Jim Geurts (drums)

Foto's van EUT

Foto EUT te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto EUT te Pure&Crafted Festival 2019 Foto EUT te 3voor12 Song van het Jaar 2019 Foto EUT te Waterpop 2023 Foto EUT te Pure&Crafted Festival 2019 Foto EUT te Bevrijdingsfestival Overijssel - 05/05 - Zwolle
 
Bekijk alle 91 foto's van EUT

Gerelateerd nieuws