EUT speelt nieuw album integraal via livestream

EUT - Schollenpop news_groot
EUT speelt nieuw album integraal via livestream
Door sjoertb op 04 maart 2021 - 12:07 EUT is binnenkort te zien live vanuit TivoliVredenburg. In samenwerking met KINK geeft het Amsterdamse vijftal een concert via livestream. Tijdens het concert wordt het nieuwe album 'Party Time' integraal gespeeld.

Op donderdag 4 maart om 20:30 is de livestream gratis te bekijken via de website van Studio TivoliVredenburg. Als supportact speelt de band Abel Natürlich.

Naast het nieuwe album zal EUT ook songs van het debuut 'Fool For The Vibes' ten gehore brengen. Deze songs steken ze speciaal voor deze show in een nieuw jasje.

We missen live muziek als geen ander, maar gelukkig zijn er veel artiesten, podia en festivals die hun publiek vermaken met livestreams. Bekijk hier het overzicht van voorstellingen via livestream.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Alain Clark

ALAIN CLARK HELE DAG LIVE VANUIT PARADISO, ROTOWN EN... Alain Clark is op 19 maart de hele dag te volgen op zijn YouTube, Facebook...

Froukje

TOUR VAN FROUKJE RAZENDSNEL UITVERKOCHT - ZES EXTRA... Vorige week kondigde Froukje haar eerste clubtour aan. Omdat de vijf...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.