concert: Eefje De Visser in Metropool Enschede op ZATERDAG 08 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eefje De Visser in Metropool Enschede) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
08 JAN
EEFJE DE VISSER Hertog Jan Zaal, 20:30 uur Metropool Enschede, Enschede
2022
Hoofdprogramma Eefje de Visser

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 26 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 08 januari 2022.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoel geluid. Met haar solotour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in Paradiso en clubs en festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single 'Zwarte Zon' is de volgende stap in deze richting, een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Grasnapolsky 2016 - Zondag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 14/1 - Fluor Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 87 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws