concert: Eefje De Visser in Metropool Enschede op VRIJDAG 26 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eefje De Visser in Metropool Enschede) verplaatst naar zaterdag 08 januari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
26 FEB
EEFJE DE VISSER Hertog Jan Zaal, 20:30 uur Metropool Enschede, Enschede
2021
Hoofdprogramma Eefje de Visser

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 29 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 26 februari 2021.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoel geluid. Met haar solotour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in Paradiso en clubs en festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single 'Zwarte Zon' is de volgende stap in deze richting, een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie.

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje de Visser te Festival deBeschaving 2014 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis
 
Bekijk alle 87 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws