concert: Eefje De Visser in Metropool Enschede op VRIJDAG 21 OKTOBER 2022

  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
VR.
21 OKT
EEFJE DE VISSER Hertog Jan Zaal, 20:30 uur Metropool Enschede, Enschede
2022
Hoofdprogramma Eefje de Visser

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 08 januari 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 21 oktober 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eefje De Visser in Metropool Enschede
Tickets Eefje De Visser:
vr 21 okt
Metropool Enschede, Enschede
€ 21,25

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoel geluid. Met haar solotour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in Paradiso en clubs en festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single 'Zwarte Zon' is de volgende stap in deze richting, een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Metropool Enschede in Enschede. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Metropool Enschede in Enschede? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje De Visser in Metropool Enschede plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 27/09 - Nieuwe Luxor Theater Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis
 
Bekijk alle 87 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws