concert: Remy x Aro - The Making Of in TivoliVredenburg op DONDERDAG 07 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Remy van Kesteren
    Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
    © Arend Jan Hermsen
  • Remy van Kesteren
    Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Remy x Aro - The Making Of in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
07 JAN
REMY X ARO - THE MAKING OF Pandora, 19:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Remy van Kesteren

EXTRA INFORMATIE

Tussen 4 en 7 januari krijgt harpist Remy van Kesteren de mogelijkheid om zijn nieuwe show te kunnen repeteren in onze Pandora! Als afsluiter van de week speelt hij twee keer een exclusieve Making Of show van z’n nieuwe theatertour.

Foto's van Remy van Kesteren

Foto Remy van Kesteren te Di-rect / Residentie Orkest - 08/07 - Paleis Soestdijk Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 04/03 - Paard Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 04/03 - Paard Foto Remy van Kesteren te Night of The Proms 2012 Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 46 foto's van Remy van Kesteren

Gerelateerd nieuws