concert: Tim Akkerman & The Ivy League - Tim 20 Akkerman in Parkstad Limburg Theaters op VRIJDAG 23 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tim Akkerman & The Ivy League
    Schollenpop 2019
    © Marc de Jong
  • Tim Akkerman & The Ivy League
    Schollenpop 2019
    © Marc de Jong


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tim Akkerman & The Ivy League - Tim 20 Akkerman in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
23 APR
TIM AKKERMAN & THE IVY LEAGUE - TIM 20 AKKERMAN LIMBURGzaal, 19:00 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 11 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 23 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

Na twee decennia is het repertoire van Tim Akkerman zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten, dat een theateravond met de muzikant een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit is. In Tim 20 Akkerman brengt hij met zijn band The Ivy League een ode aan de rockmuziek in alle mogelijke smaken.

Meer dan 20 jaar geleden stapte muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als Tommy (The Who) en The Buddy Holly Story zijn eigen pad te bewandelen. Ook verrast hij met club- en theatershows als ANNO, Tims Secret Sessions en een programma rond zijn eigen held, Bruce Springsteen. Ditmaal trakteert hij op heerlijk rauwe rock. Het resultaat van een twee decennia durende muzikale zwerftocht, met natuurlijk werk van zijn meest recente album Lions Don’t Cry.

Foto's van Tim Akkerman & The Ivy League

Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Culinesse 2022 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Schollenpop 2019 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Pop on Top 2022 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Schollenpop 2019 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Culinesse 2022 Foto Tim Akkerman & The Ivy League te Tim Akkerman - 01/10 - P60
 
Bekijk alle 26 foto's van Tim Akkerman & The Ivy League

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws