concert: Judy Blank in Doornroosje op ZONDAG 21 FEBRUARI 2021

  • Judy Blank
    Songbird 2014 - dag 2
    © Charles Batenburg
ZO.
21 FEB
JUDY BLANK Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Judy Blank
Concert uitverkocht
Judy Blank in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 21 feb
Judy Blank (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander zuidelijk Amerikaans gehucht zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht. Vanwaaruit ze flink op koers is om de wereld te veroveren met haar bluesy americanaliedjes.

De broeierige hitsingle ‘Mary Jane’ werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2, ze deelde het podium met Seasick Steve en met haar folkballad ‘1995’ veroverde ze zelfs het hart van niemand minder dan Elton John. Voor een 23-jarige heeft ze al heel wat ervaring op haar naam staan. Haar debuut ‘When The Storm Hits’ verscheen in 2014, waarna ze speelde op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop. Wilde plannen en grote dromen leiden tot meerdere reizen naar de zuidelijke staten van Amerika. Ze speelt in kroegen en koffiebarretjes in Louisiana. Binnen een mum van tijd wordt Judy gevraagd door het lokale radiostation en aanvragen voor nieuwe optredens stromen binnen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Judy Blank in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Judy Blank

Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera
 
Bekijk alle 44 foto's van Judy Blank

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws