concert: Daredevils in Neushoorn op VRIJDAG 09 DECEMBER 2022

  • Daredevils
    Gelderpop 2019
    © Andrea Roell
  • Daredevils
    Gelderpop 2019
    © Andrea Roell
VR.
09 DEC
DAREDEVILS Grote Zaal, 21:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Daredevils

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 11 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 09 december 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Daredevils in Neushoorn
Tickets Daredevils:
Weet waar je koopt!
vr 09 dec
Neushoorn, Leeuwarden
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Pats, boem! Als een donderklap bij heldere hemel knalt Daredevils door de geluidsbarrière en laten ze in Neushoorn een spoor van bloed, zweet en lege glazen achter. Klassiekers en gewaagde actuele hits wisselen zich in razend tempo af en smelten samen tot een duivelse tornado. Mis deze mash-up partysensatie niet!

Wanneer dit zestal op het podium staat, spat de energie en het enthousiasme ervan af. Uiterst vakkundig smeden ze mash-ups van tien minuten met verrassende twists en geniale combinaties. Ze durven het namelijk aan old- en new-school te combineren! Zanger Bjørgen heeft een lekker stem die de vele verschillende zangstijlen en nummers prima aankan, terwijl de band de muzikale omlijsting tot in de puntjes verzorgt. Met een repertoire dat uitnodigt tot schaamteloos dansen en meezingen, is dit een feest voor alle leeftijden. Nee, dit is geen doorsnee coverband. Daredevils staat garant voor een dikke mash-up party!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Daredevils in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Daredevils

Foto Daredevils te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Daredevils te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Daredevils te Gelderpop 2019 Foto Daredevils te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Daredevils te Hello Festival 2019 Foto Daredevils te Gelderpop 2019
 
Bekijk alle 18 foto's van Daredevils

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws