In the picture: Westerpop, Vierdaagse Feesten, Betty Wright, Gloria Gaynor en Melanie C

Melanie C news_groot
In the picture: Westerpop, Vierdaagse Feesten, Betty Wright, Gloria Gaynor en Melanie C
Door Cartman91 op 31 juli 2019 - 14:27 Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer onder meer Westerpop, Vierdaagse Feesten, Betty Wright, Gloria Gaynor en Melanie C.


Westerpop

The Overslept (foto: Anja de Bruijn)


Op dit tweedaagse festival in Delft kon je genieten van onder meer Blaudzun, Indian Askin, Hausmagger, Son Mieux en The Overslept. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Westerpop.


Vierdaagse Feesten

Daredevils (foto: Andrea Roell)


Rondom de Nijmeegse Vierdaagse, een vierdaagse wandeltocht, werd de Vierdaagse Feesten georganiseerd. Op het programma stonden onder meer Navarone, Memphis Maniacs, Josh Ritter, Whispering Sons, Mozes & The Firstborn, Daredevils en The Dirty Daddies. Voor het volledige verslag van de Vierdaagse Feesten neem je hier een kijkje.


Betty Wright (Paradiso)

Betty Wright (foto: Andrea Roell)


Op 23 juli stond de Amerikaanse soulzangeres Betty Wright in Paradiso te Amsterdam. Bekijk ook het complete verslag van haar show.


Gloria Gaynor (Paradiso)

Gloria Gaynor (foto: Andrea Roell)


De Amerikaanse zangeres Gloria Gaynor, bekend van haar wereldhit I WIll Survive mocht op 29 juli een optreden in Paradiso geven. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Gloria Gaynor.


Melanie C & Sink The Pink (Paradiso)

Melanie C & Sink The Pink (foto: Andrea Roell)


Ex-Spice Girl Melanie C (Sporty Spice) trad op 28 juli samen met LGBTQ+ formatie Sink The Pink op in Paradiso. Dit optreden was het startschot voor de Amsterdamse Pride Week. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden.


Tales From The Punx (Baroeg)

The Varukers (foto: Eva Bakker)


Op 20 juli stond de Baroeg te Rotterdam in het teken van de punkrock, onder de naam Tales From The Punx. Tijdens deze thema-avond traden Mar De Rabia, Omixlh, Terror Defence, The Casualties, The Heart Monitor, Total Chaos en The Varukers op. Foto's van Tales From The Punx vind je hier.


The Brains (Litle Devil)

The Brains (foto: Eva Bakker)


De Amerikaanse rockband The Brains stond op 19 juli in het Tilburgse Little Devil. Een fotoverslag van de show van The Brains vind je hier.

Afgelopen week waren we verder nog op Amphi Festival in het Duitse Keulen en tijdens de concerten van Lion Babe in Paradiso Noord en Demented Are Go te Baroeg in Rotterdam.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefziggoDomelogo

ZIGGO DOME VOOR LANA DEL REYDe Amerikaanse zangeres Lana Del Rey komt voor het eerst in zeven jaar tijd...

Paradiso logo nieuw

PARADISO VOOR INDIEROCKER ANGEL OLSEN De Amerikaanse indierocker Angel Olsen was twee jaar geleden voor het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.