concert: Walter Trout in Doornroosje op ZATERDAG 04 SEPTEMBER 2021

  • Walter Trout
    Walter Trout - 2/3 - Paradiso
    © Bert Vethaak
  • Walter Trout
    Walter Trout - 2/3 - Paradiso
    © Bert Vethaak
ZA.
04 SEP
WALTER TROUT Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Walter Trout
Voorprogramma Dave Warmerdam Band

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 06 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 04 september 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Walter Trout in Doornroosje
Tickets Walter Trout:
za 04 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 36,50

EXTRA INFORMATIE

Walter Trout is een bluesrocker in hart en nieren. Hij speelde met giganten als Canned Heat, John Lee Hooker en de legendarische John Mayall’s Bluesbreakers voordat hij zijn solo carrière startte. Sinds 1989 doet hij het op eigen kracht. Noem het maar gerust een orkaankracht want deze blueslegende speelt iedereen van het podium af. Hoewel bluesrock nog steeds de basis is en rode draad vormt in zijn muziek maakt Walter Trout graag uitstapjes naar southern rock en country blues.

In 2017 bracht Walter Trout zijn album “Survivor Blues” uit. Het album ontstond toen Trout op een dag de zoveelste cover van een bekend bluesnummer voorbij hoorde komen op de radio waarop hij dacht: “Heeft dit nummer nóg een cover nodig?” Nee was de conclusie en zo ontstond een album met wat obscuurdere nummers van zijn favoriete artiesten. Zijn nieuwste album zal eind augustus verschijnen en heeft de titel ‘Ordinary Madness’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Walter Trout in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Walter Trout, Dave Warmerdam Band

Foto Walter Trout te Ribs & Blues 2006 Foto Walter Trout te Walter Trout - 23/11 - Paradiso Foto Walter Trout te Walter Trout - 2/3 - Paradiso Foto Walter Trout te Holland International Blues Festival 2018 - Vrijdag Foto Walter Trout te Bluesrock Festival Tegelen 2008 Foto Walter Trout te Walter Trout -26/4 - Doornroosje
 
Bekijk alle 89 foto's van Walter Trout

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws