Rosblues Festival organiseert livestream concert van Harlem Lake (voorheen bekend als Dave Warmerdam Band)

Harlem Lake news_groot
Rosblues Festival organiseert livestream concert van Harlem Lake (voorheen bekend als...
Door Cartman91 op 15 februari 2021 - 17:04 Festival Rosblues beleefde in 2018 (voorlopig) haar laatste editie, dit wegens het gebrek aan sponsoren en subsidies. Er is echter wel goed nieuws te melden, want dit festival organiseert geheel in coronastijl een livestream-concert van Harlem Lake. Deze band was voorheen bekend als de Dave Warmerdam Band.

In 2019 won de band, toen nog onder de oude naam, de Dutch Blues Challenge en in 2020 namen ze deel aan de International Blues Challenge waar ze het tot de halve finales schopten. Onder de nieuwe naam staat de band onder meer in Paradiso, 013 en Doornroosje.

Op 27 februari zijn ze eerst nog te bewonderen via de livestream, waar ze een voorproefje geven van het nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Een kaartje voor de livestream kost je 13,50 euro en is via deze website te verkrijgen.

Neem ook eens een kijkje bij onze nieuwe feature, waar je alle livestream-concerten in een mooi overzicht in de agenda terug kan vinden!
Celine Dion

SPORTPALEIS EN ZIGGO DOME SHOWS CÉLINE DION...Dit voorjaar zou Céline Dion een Europese tour doen, met twee shows in...

UB40 news

TOUR UB40 NAAR VOORJAAR 2022 VERPLAATST, MET... De Britse band UB40 werd eind jaren 70 opgericht. Met de grote hit Red Red...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.