concert: VanVelzen - 1,5 meter sessies in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 04 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • VanVelzen
    De Vrienden van Amstel Live 2013
    © Anja de Bruijn
  • VanVelzen
    Paaspop Schijndel 2011
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (VanVelzen - 1,5 meter sessies in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
04 DEC
VANVELZEN - 1,5 METER SESSIES Kleine Zaal, 19:30 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma VanVelzen

EXTRA INFORMATIE

Lieve theatervrienden!

Een aantal maanden waren de theaters leeg, stonden onze instrumenten in de opslag en konden we niet samen genieten van livemuziek. Maar, ieders geduld wordt beloond: we mogen weer! En we hebben niet stil gezeten…

Graag nodig ik je dan ook uit voor de 1,5 meter sessies; een show op mijn lijf geschreven. Een mix van een popconcert en een muziektheatervoorstelling, dus van grote energieke hits tot een klein a capella liedje en alles ertussenin. En we gaan ook vertellen hoe wij de afgelopen periode hebben beleefd. Wat we misten, maar ook wat het ons bracht.

Foto's van VanVelzen

Foto VanVelzen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto VanVelzen te Appelpop 2014 Foto VanVelzen te Appelpop 2009 Foto VanVelzen te VanVelzen - 4/12 - Effenaar Foto VanVelzen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010 Foto VanVelzen te Dauwpop 2008
 
Bekijk alle 103 foto's van VanVelzen

Gerelateerd nieuws