concert: Remy van Kesteren - Het theater als huiskamer in Stadsschouwburg Velsen op DONDERDAG 08 OKTOBER 2020

  • Remy van Kesteren
    Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
    © Arend Jan Hermsen
  • Remy van Kesteren
    Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
    © Arend Jan Hermsen
DO.
08 OKT
REMY VAN KESTEREN - HET THEATER ALS HUISKAMER 21:30 uur Stadsschouwburg Velsen, IJmuiden
2020
Hoofdprogramma Remy van Kesteren

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 oktober 2020.
Dat is 1296 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Begin 2020 bracht Remy zijn Home Studio Sessions uit, waarbij hij vanuit huis zijn harp gebruikte om popmuziek van Radiohead, Muse, Rosalía & Bon Iver te spelen. Zijn covers werden gelijk opgepikt door 3FM en de streaming platformen. Toen kwam de pandemie en alles lag stil. Geen concerten en zomerfestivals. Daarom begon Remy vanuit zijn huis online concerten te geven voor zijn volgers. Nu we langzaam weer naar buiten kunnen is de vraag: wat kan er wél? Wat Remy betreft is intimiteit het antwoord. We kunnen niet te dicht bij elkaar komen, maar we kunnen wel iets bijzonders en sfeervols creëren. Intieme concerten, kleinschaligheid die je normaal niet altijd krijgt.

Remy gaat het theater gebruiken als zijn huiskamer. In dit intieme theaterconcert kun je eigen composities verwachten maar ook covers en bijzondere verhalen. Remy nodigt alle bezoekers uit hun persoonlijke verhalen over de lockdown te delen en voor elk concert zal hij het verhaal dat hem het meest inspireerde of raakte gebruiken als beginpunt voor een improvisatie op zijn harp.

Foto's van Remy van Kesteren

Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 04/03 - Paard Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 21/04 - Stadsgehoorzaal Leiden Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 21/04 - Stadsgehoorzaal Leiden Foto Remy van Kesteren te Night of The Proms 2012 Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 46 foto's van Remy van Kesteren

Gerelateerd nieuws