concert: Remy van Kesteren - Het theater als huiskamer in Stadsschouwburg Velsen

  • Remy van Kesteren
    Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
    © Arend Jan Hermsen
  • Remy van Kesteren
    Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
    © Arend Jan Hermsen
DO.
08 OKT
REMY VAN KESTEREN - HET THEATER ALS HUISKAMER 21:30 uur Stadsschouwburg Velsen, IJmuiden
2020
Hoofdprogramma Remy van Kesteren

EXTRA INFORMATIE

Begin 2020 bracht Remy zijn Home Studio Sessions uit, waarbij hij vanuit huis zijn harp gebruikte om popmuziek van Radiohead, Muse, Rosalía & Bon Iver te spelen. Zijn covers werden gelijk opgepikt door 3FM en de streaming platformen. Toen kwam de pandemie en alles lag stil. Geen concerten en zomerfestivals. Daarom begon Remy vanuit zijn huis online concerten te geven voor zijn volgers. Nu we langzaam weer naar buiten kunnen is de vraag: wat kan er wél? Wat Remy betreft is intimiteit het antwoord. We kunnen niet te dicht bij elkaar komen, maar we kunnen wel iets bijzonders en sfeervols creëren. Intieme concerten, kleinschaligheid die je normaal niet altijd krijgt.

Remy gaat het theater gebruiken als zijn huiskamer. In dit intieme theaterconcert kun je eigen composities verwachten maar ook covers en bijzondere verhalen. Remy nodigt alle bezoekers uit hun persoonlijke verhalen over de lockdown te delen en voor elk concert zal hij het verhaal dat hem het meest inspireerde of raakte gebruiken als beginpunt voor een improvisatie op zijn harp.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Remy van Kesteren - Het theater als huiskamer in Stadsschouwburg Velsen plaatsvindt.

Foto's van Remy van Kesteren

Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 04/03 - Paard Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Night of The Proms 2012 Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 04/03 - Paard
 
Bekijk alle 28 foto's van Remy van Kesteren

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws