concert: Eefje De Visser in Patronaat

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
DO.
18 FEB
EEFJE DE VISSER Grote Zaal, 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2021
Hoofdprogramma Eefje de Visser

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 09 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 18 februari 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eefje De Visser in Patronaat
Tickets Eefje De Visser:
do 18 feb
Patronaat, Haarlem
€ 23,50

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoel geluid. Met haar solotour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in Paradiso en clubs en festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single 'Zwarte Zon' is de volgende stap in deze richting, een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Patronaat in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje De Visser in Patronaat plaatsvindt.

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje de Visser te Damaris 2014 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Parkpop 2014 Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2012
 
Bekijk alle 73 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws