concert: Eefje De Visser in Patronaat op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
VR.
17 DEC
EEFJE DE VISSER Grote Zaal, 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2021
Hoofdprogramma Eefje de Visser

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 18 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 17 december 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eefje De Visser in Patronaat
Tickets Eefje De Visser:
vr 17 dec
Patronaat, Haarlem
€ 23,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoel geluid. Met haar solotour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in Paradiso en clubs en festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single 'Zwarte Zon' is de volgende stap in deze richting, een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Patronaat in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje De Visser in Patronaat plaatsvindt.

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Eefje de Visser te Damaris 2014 Foto Eefje de Visser te 3voor12 Song van het Jaar 2019 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 27/09 - Nieuwe Luxor Theater
 
Bekijk alle 82 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws