concert: King Krule in TivoliVredenburg

  • King Krule
    London Calling 2012 #1
    © Gertjan van der Loo
ZA.
29 MEI
KING KRULE Ronda, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma King Krule
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets King Krule in TivoliVredenburg
Tickets King Krule:
za 29 mei
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 31,34

EXTRA INFORMATIE

De Engelse artiest King Krule mengt op geheel eigen wijze darkwave en hiphop met jazz, triphop en punk. In 2017 brak hij door met zijn tweede album The Ooz, al hadden fijnproevers hem al eerder op de radar – zo werd hij door de BBC genomineerd voor de Sound of 2013-poll. Uit de teksten die King Krule zingt (of mompelt, als hem dat zo uitkomt) blijkt dat we hier te maken hebben met een getormenteerde kunstenaar, maar gelukkig wel een met de gave van het woord. Op zijn in februari 2020 verschenen derde album klinkt King Krule overigens iets positiever, ook in de titel: Man Alive!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat King Krule in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van King Krule

Foto King Krule te King Krule - 05/03 - Melkweg Foto King Krule te King Krule - 05/03 - Melkweg Foto King Krule te London Calling 2012 #1 Foto King Krule te King Krule - 05/03 - Melkweg Foto King Krule te King Krule - 05/03 - Melkweg Foto King Krule te King Krule - 05/03 - Melkweg
 
Bekijk alle 10 foto's van King Krule

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws