King Krule in maart 2020 naar Nederland en België

King Krule
King Krule in maart 2020 naar Nederland en België
Door larissapronk op 19 november 2019 - 17:53 King Krule komt in 2020 naar Nederland en België. Op dinsdag 3 maart zal hij te zien zijn in Ancienne Belgique in Brussel en op donderdag 5 maart in de Melkweg in Amsterdam.

Archy Ivan Marshall alias King Krule, is een Engelse singer-songwriter, rapper, producer en muzikant. Hij begon met het maken van muziek in 2010. Zijn muziekstijl wordt omschreven als punk-jazz met hiphop, darkwave en triphop. In 2013 werd King Krule genomineerd met zijn singles 'Easy Easy' en 'Baby Blue' voor BBC's Sound of 2013. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Mount Kimbie, James Blake en Jadasea.

Reguliere tickets voor het concert van King Krule in Ancienne Belgique kosten €31,- en in de Melkweg €20,70. Kaarten voor beide shows gaan aankomende vrijdag 22 november om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor het concert van King Krule in Brussel koop je hier. Tickets voor het concert van King Krule in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor King Krule in Ancienne Belgique begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor King Krule in Melkweg begint.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets King Krule in Ancienne Belgique (AB)
Tickets King Krule
KIES TICKET
di 03 mrt
King Krule
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 31,00
do 05 mrt
King Krule
Melkweg, Amsterdam
the revolution

PRINCE BEGELEIDINGSBAND THE REVOLUTION IN JULI 2020...The Revolution staat op 11 juli 2020 in TivoliVredenburg te Utrecht. The...

feuerengel

RAMMSTEIN-TRIBUTEBAND FEUERENGEL KONDIGT 7 SHOWS IN... Je hebt coverbands en je hebt Feuerengel . Al meer dan twintig jaar trekt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.