concert: Feng Suave in EKKO

  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso
  • Feng Suave
    Welcome To The Village 2019 - zondag -
    © Irwan Notosoetarso
DO.
03 DEC
FENG SUAVE 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Feng Suave
Voorprogramma Banji
Toegang 13 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

RETRO-SOUL/R&B-DUO MET EEN STIJGENDE CARRIÈRE EN EEN GELUID IN TRANSITIE.

Hoe Feng Suave van DIY-slaapkamersoul-project uitgroeide tot een internationaal opkomende act: één ijzersterke EP (Feng Suave, 2017), twee getalenteerde Daniels (De Jong en Elvis Schoemaker), een rits belangrijke festival- en supportshows en een uitverkochte kleine clubtour in eigen land (waaronder in EKKO!) zijn de belangrijkste ingrediënten van het succes van dit duo van eigen bodem. En nog steeds groeit de band door en wordt het retro-soul/R&B-geluid verder uitgebreid met onverwachte elementen, groovy baslijnen, een dijk van een zangstem en de verkenning van de dynamiek tussen kalmte en hoge energie. Zoals Iggy Pop al zei over de twee: "They have a nice old revisited soul groove. I go for that!" Dit voorjaar volgt een nieuwe EP, en met haar overgangssingle kondigt het tweetal aan welke richting in te gaan slaan. 22 mei is Feng Suave met gloednieuw werk terug in EKKO!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Feng Suave in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Feng Suave, Banji

Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Metropolis Festival 2018 Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag - Foto Feng Suave te Welcome To The Village 2019 - zondag - Foto Feng Suave te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Feng Suave
Bekijk alle 5 foto's van Banji

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws