concert: Enter Shikari in Trix op DINSDAG 01 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Enter Shikari
    Vans Warped Tour NL 2013
    © Tim van Veen
  • Enter Shikari
    Vans Warped Tour NL 2013
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Enter Shikari in Trix) verplaatst naar woensdag 26 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
01 DEC
ENTER SHIKARI Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Enter Shikari

EXTRA INFORMATIE

Al meerdere keren stonden de Britten in een uitverkochte Max en deze avond zijn ze er gelukkig weer om zoals altijd keihard los te gaan met de onwaarschijnlijke mix van gespierde post-hardcore, ziedende drums, vernietigende noise-erupties, bloedstollend snelle basdrums en elektronica. Enter Shikari haalt zijn inspiratie uit allerlei hoeken: heftige post-hardcore, volle ambiante klanken, dubsteppy baslijnen en pop melodieën. Het viertal is bezig de laatste hand te leggen aan een nieuw album, Nothing is true and everything is possible, dat 17 April uit gaat komen. Rede genoeg voor een knap feestje dus!

Foto's van Enter Shikari

Foto Enter Shikari te Jera On Air 2018 - Vrijdag Foto Enter Shikari te Vans Warped Tour NL 2013 Foto Enter Shikari te Enter Shikari - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Enter Shikari te Vans Warped Tour NL 2013 Foto Enter Shikari te Enter Shikari - 29/11 - Paradiso Foto Enter Shikari te Vans Warped Tour NL 2013
 
Bekijk alle 121 foto's van Enter Shikari

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws