concert: Enter Shikari in Trix

  • Enter Shikari
    Vans Warped Tour NL 2013
    © Tim van Veen
  • Enter Shikari
    Vans Warped Tour NL 2013
    © Tim van Veen
DI.
01 DEC
ENTER SHIKARI Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Enter Shikari
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Enter Shikari in Trix
Tickets Enter Shikari:
di 01 dec
Trix, Antwerpen
€ 29,00

EXTRA INFORMATIE

Al meerdere keren stonden de Britten in een uitverkochte Max en deze avond zijn ze er gelukkig weer om zoals altijd keihard los te gaan met de onwaarschijnlijke mix van gespierde post-hardcore, ziedende drums, vernietigende noise-erupties, bloedstollend snelle basdrums en elektronica. Enter Shikari haalt zijn inspiratie uit allerlei hoeken: heftige post-hardcore, volle ambiante klanken, dubsteppy baslijnen en pop melodieën. Het viertal is bezig de laatste hand te leggen aan een nieuw album, Nothing is true and everything is possible, dat 17 April uit gaat komen. Rede genoeg voor een knap feestje dus!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Enter Shikari in Trix plaatsvindt.

Foto's van Enter Shikari

Foto Enter Shikari te Enter Shikari - 23/1 - Melkweg Foto Enter Shikari te Enter Shikari - 29/11 - Paradiso Foto Enter Shikari te Roskilde 2008 Foto Enter Shikari te Lowlands 2009 Foto Enter Shikari te Enter Shikari - 23/1 - Melkweg Foto Enter Shikari te Lowlands 2015 - zondag
 
Bekijk alle 121 foto's van Enter Shikari

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws