Enter Shikari brengt 'A Kiss For The World' Tour naar Amsterdam en Brussel

review: Jera On Air 2019 - Vrijdag Enter Shikari
Enter Shikari brengt 'A Kiss For The World' Tour naar Amsterdam en Brussel
Door tessamaria op 14 juni 2023 - 11:11 Enter Shikari kondigt aan begin volgend jaar gaat op tournee door Europa te gaan. Op maandag 19 februari geeft de band een show in de Brusselse zaal Ancienne Belgique en op vrijdag 23 februari staan ze in de AFAS Live in Amsterdam.

Enter Shikari is een Britse rockband. De band werd opgericht in 2003 in St Albans, Hertfordshire, en bestaat uit leden Rou Reynolds, Chris Batten, Rory Clewlow en Rob Rolfe. Enter Shikari brak door met hun debuutalbum 'Take to the Skies' in 2007, waarop ze hun kenmerkende mix van post-hardcore, elektronische muziek en punkrock lieten horen. Na het succes van hun eerste album bracht Enter Shikari nog verschillende albums uit, waaronder 'Common Dreads' (2009), 'A Flash Flood of Colour' (2012), 'The Mindsweep' (2015) en 'The Spark' (2017).

De concerten:
19-02-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
23-02-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor beide concerten begint op vrijdag 16 juni om 10:00 uur. Schaf je tickets aan via bovenstaande links. Voor de show in Brussel betaal je €36 en voor de show in Amsterdam ben je €38,50 kwijt.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Annelie

COMPONIST EN PIANIST ANNELIE MET TOURNEE DOOR...Naast de aankondiging van haar nieuwe EP maakt Annelie ook bekend dat ze dit...

Rowwen Heze (Jack Poels)

ROWWEN HEZE MET NIEUWE TOUR DOOR NEDERLAND IN OKTOBER Rowwen Heze heeft aangekondigd in oktober een nieuwe tour te gaan geven...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.