Enter Shikari in december ook nog naar Oosterpoort

Enter Shikari
Enter Shikari in december ook nog naar Oosterpoort
Door RobZ op 12 april 2022 - 11:10 Het was al bekend dat Enter Shikari in juli concerten geeft in de Melkweg en Trix. Vandaag laat de Britse band weten in december ook nog een concert te geven in de Oosterpoort te Groningen.

Het Britse Enter Shikari had nog nooit een periode langer dan twee maanden achter elkaar niet opgetreden. Ga dan als band, die bekend staat om zijn ongekend energieke shows, maar eens op je handen zitten en wachten tot een pandemie voorbij is… het leverde ze een nog grotere motivatie op om je tijdens liveshows meer los te laten gaan dan ooit te voren. Iets wat de post-hardcoreband sowieso moeiteloos afgaat dankzij de geraffineerde variatie aan elementen uit hardcore, noise, drum’n bass, house en meer.

Op zaterdag 11 december staat Enter Shikari in de Grote zaal van de Oosterpoort. Tickets gaan in de verkoop vanaf donderdag 14 april om 11:00 uur. Via deze link zorg je dat je aanwezig bent bij Enter Shikari in Groningen. Wil je een email als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Enter Shikari in De Oosterpoort
Tickets Enter Shikari
zo 11 dec
De Oosterpoort, Groningen
€ 26,10
julienclerc

JULIEN CLERC NAAR O.A. CARRÉ, OOSTERPOORT EN...In 2023 komt Julien Clerc naar verschillende theaters waaronder Koninklijk...

Shaggy

JAMAICAANSE GRAMMY-WINNAAR SHAGGY NAAR MELKWEG IN JUNI De enige echte Mr. Boombastic komt naar Melkweg! Shaggy treedt op 28 juni...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.