concert: Unholy Sacrament Vol. I - The Secret in Patronaat op ZATERDAG 07 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Unholy Sacrament Vol. I - The Secret in Patronaat) verplaatst naar vrijdag 26 maart 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
07 NOV
UNHOLY SACRAMENT VOL. I - THE SECRET Kleine Zaal, 19:30 uur Patronaat, Haarlem
2020
Hoofdprogramma The Secret

EXTRA INFORMATIE

De underground labels Wolves Of Hades & Argento Records presenteren met Unholy Sacrament een gitzwarte hoogmis in Patronaat. Op deze speciale avond wordt de doodse stilte doorbroken door black metal bands The Secret, Verwoed, Dödsrit en Faceless Entity met een furieuze kakofonie, die clasht met een maalstroom van dissonantie.

Foto's van The Secret, Dödsrit, Faceless Entity, Verwoed

Foto The Secret te Soulcrusher 2019 Foto The Secret te Soulcrusher 2019
 
Bekijk alle 2 foto's van The Secret

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws