Dodecahedron en Verwoed geven viertal concerten

Dodecahedron news_groot
Dodecahedron en Verwoed geven viertal concerten
Door Cartman91 op 06 februari 2017 - 14:04 De Nederlandse (black)metal bands Dodecahedron en Verwoed doen met een kleine tour door Nederland vier podia aan. Eerst zullen de bands op 28 april in Neushoorn te Leeuwarden spelen, waarna ze op 19 mei hun weg vervolgen in 013 (Tilburg).

Daarna spelen ze nog op 21 mei in De Helling (Utrecht) en op 25 mei in Gebr. De Nobel te Leiden. Tijdens de concerten in 013 en De Helling zal de eveneens Nederlandse band Ulsect het voorprogramma verzorgen.

Voor de twee laatstgenoemde concerten zal de ticketverkoop via Ticketmaster verlopen. De kaartverkoop is tevens al van start gegaan. Voor het concert in 013 ben je 17,60 euro kwijt aan een kaartje. Een ticket voor het concert in Utrecht is 1,10 euro goedkoper; 16,50 euro (beide prijzen zijn inclusief servicekosten). De ticketprijzen voor de andere twee concerten is op het moment van schrijven (nog) niet bekend.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



botanique

BOTANIQUE (BRUSSEL) VOOR LISA HANNIGAN Vorige maand konden wij nog melden dat Lisa Hannigan naar Paradiso in...

bryan adams

BRYAN ADAMS MET GASTEN NAAR EINDHOVEN EN MIDDELKERKE... Bryan Adams kondigt vandaag twee grote shows te doen in de BeNeLux. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.