concert: Het Metropole Orkest & SOHN in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 22 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Het Metropole Orkest
    Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live
    © Charles Batenburg
  • SOHN
    Lowlands 2014 - dag 3
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Het Metropole Orkest & SOHN in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
22 MEI
HET METROPOLE ORKEST & SOHN Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Het Metropole Orkest SOHN

EXTRA INFORMATIE

Na hun indrukwekkende opening van het Amsterdam Dance Event, afgelopen oktober, komen de live-elektronica en prachtige stem van SOHN weer samen met het orkestrale geluid van het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Hans Ek.

Foto's van Het Metropole Orkest, SOHN

Foto Het Metropole Orkest te DeWolff / Het Metropole Orkest - 23/09 - Koninklijk Theater Carré Foto Het Metropole Orkest te Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live Foto Het Metropole Orkest te Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live Foto Het Metropole Orkest te Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live Foto Het Metropole Orkest te Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live Foto SOHN te Down The Rabbit Hole 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Het Metropole Orkest
Bekijk alle 29 foto's van SOHN

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws