concert: Avond Van De Filmmuziek 2024 in Ziggo Dome op ZONDAG 17 NOVEMBER 2024

  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • Metropole Orkest
    Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
    © Linde Dorenbos
ZO.
17 NOV
AVOND VAN DE FILMMUZIEK 2024 14:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Metropole Orkest
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Avond Van De Filmmuziek 2024 in Ziggo Dome
Tickets Avond Van De Filmmuziek 2024:
Weet waar je koopt!
zo 17 nov
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 28,50 - 93,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Avond van de Filmmuziek begon in 2014 in Het Concertgebouw, met een eenmalige editie. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot het grootste filmmuziekevenement van Europa en niet meer weg te denken uit de programmering van de Ziggo Dome. Ook 2023 was een echt succesjaar met maar liefst drie uitverkochte concerten. Tijdens de Avond van de Filmmuziek zijn er er altijd een aantal vaste waarden aanwezig: het Grammy Award-winnende Metropole Orkest o.l.v. Jules Buckley en presentator Dominic Seldis. Ook volgend jaar, tijdens de 10-jarige jubileumeditie zijn zij weer van de partij, evenals het Groot Omroepkoor. Tijdens de feestelijke avond zal de allerbeste filmmuziek ter wereld gespeeld worden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ziggo Dome in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Avond Van De Filmmuziek 2024 in Ziggo Dome plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Metropole Orkest

Foto Metropole Orkest te Caro Emerald / Metropole Orkest - 18/12 - TivoliVredenburg Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Caro Emerald / Metropole Orkest - 18/12 - TivoliVredenburg Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
 
Bekijk alle 16 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws