concert: Shirma Rouse in De Paterskerk (DomusDela) op ZATERDAG 02 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso
  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Shirma Rouse in De Paterskerk (DomusDela)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
02 MEI
SHIRMA ROUSE 21:00 uur De Paterskerk (DomusDela), Eindhoven (door: Muziekgebouw Eindhoven )
2020
Hoofdprogramma Shirma Rouse
Toegang €27,50

EXTRA INFORMATIE

Muziekgebouw Eindhoven presenteert in samenwerking met Frits Magazine jazz- en soulconcerten in de vernieuwde Paterskerk. Blue Note Club Sessions Goes To Church is een reeks avondvullende jazz events. De eerste editie staat in het teken van de legendarische soul-en gospelzangeres Aretha Franklin. De vele hits en gospels in Amazing Grace-stijl zullen worden uitgevoerd door de enige zangeres die dat met persoonlijke instemming van de familie van The Queen Of Soul doet: Shirma Rouse.

Foto's van Shirma Rouse

Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
 
Bekijk alle 2 foto's van Shirma Rouse

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest