BankGiro Loterij ZomerSessies in Het Concertgebouw met o.a. Alain Clark, Dominic Seldis en meer

Alain Clark
BankGiro Loterij ZomerSessies in Het Concertgebouw met o.a. Alain Clark, Dominic Seldis...
Door Cartman91 op 22 juni 2020 - 12:35 Normaal gesproken vindt er ieder jaar de BankGiro Loterij ZomerConcerten plaats in Het Concertgebouw. Maar wegens het Coronavirus gaat het dit jaar net even anders.

Onder de noemer BankGiro Loterij ZomerSessies vinden er optredens plaats in de Amsterdamse zaal geheel volgens de RIVM-maatregelen. Dit wil zeggen maximaal 100 personen tegelijkertijd in de zaal en op 1,5 meter afstand. Dit kan gerealiseerd worden doordat de rijen met stoelen vervangen worden door de oorspronkelijke indeling van de zaal: met tafels en stoelen daarbij, zoals in het openingsjaar 1888. Voor de verandering mag je ook een drankje mee naar binnen nemen!

Optredens zijn er van Alain Clark & Cor Bakker, Arthur & Lucas Jussen, Radio Filharmonisch Orkest & Karina Canellakis, Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal, Fuse, Noa Wildschut & Elisabeth Brauss, Sjors van der Panne, Shirma Rouse & Jan van Duikeren en Dominic Seldis. Iedere voorstelling vindt twee keer op een avond plaats.

Het programma ziet er als volgt uit:

1/7 - Arthur & Lucas Jussen (19 u & 21 u) (tickets)
3/7 - Alain Clark & Cor Bakker (19 u & 21 u) (tickets)
5/7 - Radio Filharmonisch Orkest & Karina Canellakis (19 u & 21 u)
17/7 - Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal (17 u & 19 u)
18/7 - Fuse (19 u & 21 u)
24/7 - Noa Wildschut & Elisabeth Brauss (17 u & 19 u)
7/8 - Sjors van der Panne (19 u & 21 u) (tickets)
21/8 - Shirma Rouse & Jan van Duikeren (19 u & 21 u) (tickets)
28/8 - Dominic Seldis (19 u & 21 u)

De concerten duren een uur en zijn ook online gratis te bekijken. Een kaartje kost je 45 euro en zijn vanaf aanstaande maandag (25 juni) om 10 uur te verkrijgen. Mocht je een deelnemer zijn van de BankGiro Loterij dan krijg je 50% korting op de kaarten.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Racoon

RACOON PRESENTEERT LIVESTREAM CONCERT VANUIT PALEIS... Racoon heeft aangekondigd dat ze op 5 juli een livestream concert gaan...

Navarone

NAVARONE KOMT MET 6-DAAGSE IN DOORNROOSJE EN... Navarone speelt in juli maar liefst zes keer in Nijmegen. Ze treden op voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.