Dries Roelvink geeft na bijna 30 jaar weer concert in Het Concertgebouw

Dries Roelvink
Dries Roelvink geeft na bijna 30 jaar weer concert in Het Concertgebouw
Door tessamaria op 31 maart 2023 - 12:54 Op maandag 6 november zal Dries Roelvink een concert geven in Het Concertgebouw, Amsterdam. De laatste keer dat Dries in de voor hem zeer geliefde en wereldberoemde locatie te zien was, dateert alweer bijna 30 jaar terug. Hij werd toen begeleid door showorkest Rendez-Vous en had Ruth Jacott en Lee Towers als speciale gasten. In november staat hij samen op het podium met Micky Fisser’s 12 mans-formatie en zijn de speciale gasten Berget Lewis en Shirma Rouse.

Dries Roelvink is een Nederlandse volkszanger. Hij heeft hits 'Maria Magdalena', 'Alles Kan een Mens Gelukkig Maken', 'Ik Kom Eraan' en 'Zakka Zakka' op zijn naam staan. De Amsterdammer heeft tot nu toe tien albums, twee DVD’s en vierendertig single’s uitgebracht. Naast dat hij zich bezighoudt met muziek, is hij ook op RTL te zien met de real life soap 'De Roelvinkjes'.

De kaartverkoop voor het concert begint op zaterdag 1 april om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Dries Roelvink in Het Concertgebouw. Je ben tussen de €49,95 en €69,95 kwijt aan een ticket. Ook zijn er speciale VIP-kaarten verkrijgbaar. Je hebt dan onder andere eerder toegang tot de zaal. Koop hier je VIP-kaarten voor Dries Roelvink. Deze kosten €175 per stuk.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Andre Hazes

ANDRÉ HAZES KONDIGT CONCERT IN AHOY AANAndré Hazes geeft op zaterdag 25 november een concert in Ahoy. Deze show zal...

AFAS Live

ERNST DANIEL SMID DOET TWEEMAAL EEN ENCORE IN AFAS LIVE Ernst Daniel Smid zal met twee exclusieve shows naar de Afas Live komen op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.