ZO! Gospel Choir viert 15-jarig bestaan in AFAS Live

Zo! Gospel Choir
ZO! Gospel Choir viert 15-jarig bestaan in AFAS Live
Door RobZ op 08 juli 2024 - 12:45 Op zondag 16 februari viert ZO! Gospel Choir haar 15-jarig bestaan in AFAS Live met hun grootste concert tot nu toe. Opgericht in 2010 in de Amsterdamse Bijlmer, is ZO! Gospel Choir uitgegroeid tot het eerste professionele gospelkoor van Nederland. Het koor is opgericht door Donna Lewis, Gordon Cruden en co-founder Berget Lewis.

Met uitverkochte concerten in Paradiso, Het Concertgebouw en optredens op prestigieuze festivals zoals het North Sea Jazz Festival, The BBC Proms, het Grachtenfestival en het Prinsengrachtconcert, heeft het ZO! Gospel Choir een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Ook deelden ze het podium met Mariah Carey, Gregory Porter, Oleta Adams, Martin Garrix en Hugh Jackman.

Op 16 februari staat ZO! Gospel Choir op het podium met ‘Special guests’ Shirma Rouse en Berget Lewis.

Tickets gaat vrijdag 12 juli om 10:00 uur in de verkoop. Normale tickets hebben een vanaf-prijs van 47,04 euro. Voor dit optreden zijn ook stadspastickets beschikbaar voor €8,40 (incl. servicekosten) en kindertickets t/m 12 jaar voor €5,60 (incl. servicekosten).

Hier koop je tickets voor ZO! Gospel Choir in de AFAS Live. We kunnen je een email sturen als de voorverkoop begint. Hier stel je zo'n reminder in.
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets ZO! Gospel Choir in AFAS Live
Tickets ZO! Gospel Choir
zo 16 feb
AFAS Live, Amsterdam
€ 47,04
Ed Sheeran

TWEEDE CONCERT VOOR ED SHEERAN IN ANTWERPENVanochtend ging het exclusieve BeNeLux concert van Ed Sheeran in de verkoop....

Lotto Arena

DROPKICK MURPHYS BEGIN VOLGEND JAAR OOK NAAR BELGIË Vorige week werd bekend dat Dropkick Murphys op woensdag 29 januari een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.