concert: Dinah Jane in Paradiso op DINSDAG 19 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dinah Jane in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
19 MEI
DINAH JANE Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Dinah Jane

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaans-Polynesische zangeres Dinah Jane geeft op 19 mei voor het eerst een soloconcert in Nederland. Dinah Jane deed in 2012 mee aan de Amerikaanse variant van tv-talentenjacht X-Factor en vormde tijdens het programma samen met vier andere deelnemers meidengroep Fifth Harmony. Alhoewel de groep als derde eindigde in het programma, werd Fifth Harmony wereldwijd bekend en scoorde de band gigantische hits met de tracks ‘Worth It’ en ‘Work From Home’. Sinds 2017 is Dinah Jane actief als soloartiest. Haar eerste single 'Boom Boom', die ze opnam met RedOne, French Montana en Daddy Yankee, brak direct na de release meteen diverse streamingrecords op YouTube. De muziek van Dinah Jane klinkt als energieke, elektronische pop met sterke invloeden uit de hiphop, r&b en muziek uit de jaren ’90. Dit voorjaar zie je haar in het kader van haar eerste solo Europese tournee in Paradiso.

Gerelateerd nieuws