Dinah Jane in mei naar Paradiso

Dinah Jane
Dinah Jane in mei naar Paradiso
Door larissapronk op 24 januari 2020 - 14:45 Dinah Jane komt terug naar Nederland. In 2015 en 2016 was ze al te zien in Amsterdam met Fifth Harmony. Dit keer zal ze op dinsdag 19 mei alleen te zien zijn in de grote zaal van Paradiso.

Dinah Jane is een Amerikaans-Polynesische zangeres. In 2012 deed ze mee aan de Amerikaanse X-Factor als solo-artiest. In de Bootcamp ronde werd ze eruit gestemd maar werd teruggevraagd om met vier andere deelnemers een meidengroep te vormen genaamd Fifth Harmony. De band behaalde de finale en belandde op de derde plaats. Ze zijn bekend van hits als 'Work From Home' en 'Worth It'. In 2018 maakte Fifth Harmony bekend te gaan stoppen en richt Dinah Jane weer op haar solo carrière. In 2018 bracht ze haar eerste single 'Bottled Up' uit. Dit nummer is op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd.

Kaarten voor haar show in Nederland kosten €30,- en gaan aankomende woensdag 29 november om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor Dinah Jane in Paradiso koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Dinah Jane in Amsterdam begint.


Bestel tickets Dinah Jane in Paradiso
Tickets Dinah Jane
di 19 mei
Paradiso, Amsterdam
€ 30,00
Anneke van Giersbergen

EXTRA CONCERT ANNEKE VAN GIERSBERGEN IN ANNA AMSTELVEENZangeres Anneke van Giersbergen komt met haar 'Goes to church' tour langs...

Live At Amsterdamse Bos news

VIERDE LIVE AT AMSTERDAMSE BOS-CONCERT VOOR EDWIN... Behalve radio DJ is Edwin Evers ook bandlid in zijn eigen Edwin Evers Band ....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.