concert: Focus 50 Jaar in Neushoorn

  • Focus
    Baroeg Open Air 2013
    © Monica Duffels
  • Focus
    Baroeg Open Air 2013
    © Monica Duffels
VR.
13 MRT
FOCUS 50 JAAR Arena, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020
HOOFDPROGRAMMA Focus
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Focus 50 Jaar in Neushoorn
Tickets Focus 50 Jaar:
vr 13 mrt
Neushoorn, Leeuwarden
€ 18,00

EXTRA INFORMATIE

Hocus Pocus, het is weer tijd voor Focus! De legendarische progressieve rockband uit de lage landen is vijftig jaar jong en is nog altijd even opzwepend en onnavolgbaar. Ook in Neushoorn vieren zij dit prachtige jubileum, en wel met een speciale show waarin klassiekers en favorieten in twee lange sets de revue passeren.

Vijf decennia lang weet de band te intrigeren met hun vreemde, maar o zo smaakvolle mix van symfonisch rock, folk en fusion. Niet in de laatste plaats vanwege hun instrumentale hits ‘Hocus Pocus’, ‘House of the King’ en ‘Sylvia’. Tot op de dag van vandaag toert de band onvermoeibaar de wereld rond en zit Van Leer nog altijd jodelend en fluitend achter het orgel. Ook oudgediende Pierre van der Linden neemt nog altijd plaats achter het drumstel. Dit jaar vieren zij vijftig jaar gestoorde, prachtige en intrigerende progressieve rock met twee lange sets vol klassiekers en favorieten in Neushoorn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Focus

Foto Focus te Schwung 2007 Foto Focus te Baroeg Open Air 2013 Foto Focus te Focus - 28/03 - Luxor Live Foto Focus te Focus - 28/03 - Luxor Live Foto Focus te Baroeg Open Air 2013 Foto Focus te Focus - 28/03 - Luxor Live
 
Bekijk alle 16 foto's van Focus

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS