concert: Faces on TV in Trix op DONDERDAG 30 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Faces on TV
    Grasnapolsky 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • Luka
    Metropolis Festival 2018
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Faces on TV in Trix) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
30 APR
FACES ON TV Club, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Faces on TV
Voorprogramma Luka

EXTRA INFORMATIE

Jasper Maekelberg van Faces on TV kan alles. Niet enkel was hij één van de drijvende krachten achterWarhaus, als producer of mixer werkte hij ook mee aan zowat alle interessante Belgische releases van de laatstejaren: Balthazar, Bazart, J. Bernardt,Tsar B, Sylvie Kreusch, u zegt het maar.Een stad, een zaal, een afterparty. Je weet niet meer of het dag of nacht is en waarom dat überhaupt ooit ietsuitmaakte. De dagen verglijden in elkaar en je glijdt gewoon mee. Dat is de wereld van ‘Womba'. Want hetnummer is door het quasi onophoudelijke touren dan wel geschreven achterin de tourbus, toch hoor je meteenhet geknetter van een muzikale alleskunner die barst van de creativiteit.

Foto's van Faces on TV, Luka

Foto Faces on TV te Central Park 2019 Foto Faces on TV te Balthazar - 07/03 - AFAS Live Foto Faces on TV te Balthazar - 07/03 - AFAS Live Foto Faces on TV te Central Park 2019 Foto Faces on TV te Central Park 2019 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018
 
Bekijk alle 18 foto's van Faces on TV
Bekijk alle 7 foto's van Luka

Gerelateerd nieuws