Faces On TV met Europa tour naar Nederland en België

Faces on TV
Faces On TV met Europa tour naar Nederland en België
Door larissapronk op 22 november 2019 - 12:57 Faces On TV komt met hun Europa tour in 2020 naar Nederland en België. Op 11 april zullen ze te zien zijn in de Melkweg in Amsterdam, op 29 april in Vooruit in Gent en op 30 april in Trix in Antwerpen.

Faces On TV is een Gentse band, waarvan Jasper Maekelberg de frontman is. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Bazart, Tsar B, Warhola, Soldier's Heart en Gabriel Rios. In 2018 bracht de band hun 'Looking Glass EP' uit en hun album 'Night Funeral'.

"Een stad, een podium, een afterparty. Je kan je niet meer herinneren of het nu dag of nacht is, of waarom dat in de eerste plaats eigenlijk uit zou maken. Dagen vloeien in elkaar over en je blijft maar doorgaan." Hierover gaat hun nieuwe single 'Womba', wat vandaag is uitgekomen.

Faces On TV zal in Nederland en België te zien zijn op de volgende data:
11-04-2020 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
29-04-2020 - Vooruit, Gent (tickets)
30-04-2020 - Trix, Antwerpen (tickets)

Reguliere tickets voor alle drie de shows kosten rond de €17,- en zijn al verkrijgbaar. Tickets kan je bestellen door te klikken op bovenstaande links.
The Shavers

THE SHAVERS SPELEN GRATIS TRY-OUT CONCERT IN DUYCKER The Shavers spelen een gratis try-out concert. Deze show zal plaats vinden...

Paradiso logo nieuw

PARADISO VOOR KANDACE SPRINGS De Amerikaanse jazz- en soulzangeres Kandace Springs komt in het voorjaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.