concert: De Dijk live at Amsterdamse Bos in Openlucht Theater Amsterdamse Bos (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • De Dijk
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
  • De Dijk
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Dijk live at Amsterdamse Bos in Openlucht Theater Amsterdamse Bos) verplaatst naar zondag 20 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
20 JUN
DE DIJK LIVE AT AMSTERDAMSE BOS Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2020
Hoofdprogramma De Dijk

EXTRA INFORMATIE

De Dijk komt wegens groot succes terug naar hun lievelingsopenluchttheater en wel op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 juni 2020.

Ze pakten het Amsterdamse Bos de afgelopen jaren helemaal in met hun hits als ‘Als ze er niet is’, ‘Ik kan het niet alleen’ en ‘Dansen op de vulkaan’.

Met het nieuwe album ‘Nu of Nou’ op zak zullen daar alleen maar nieuwe klassiekers bijkomen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van De Dijk

Foto De Dijk te De Dijk - 09/11 - Maassilo Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2010 Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2012 Foto De Dijk te Meerpop 2010 Foto De Dijk te Indian Summer Festival 2014 Foto De Dijk te Vrienden van Amstel Live 2008
 
Bekijk alle 137 foto's van De Dijk

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws