De Dijk geeft extra concerten op 2 en 3 oktober 2022 in de Ziggo Dome

review: De Dijk - 01/10 - Ziggo Dome De Dijk
De Dijk geeft extra concerten op 2 en 3 oktober 2022 in de Ziggo Dome
Door chloetzintzoglou op 03 juni 2022 - 11:49 Zanger Huub van der Lubbe heeft besloten om na 2022 te stoppen met De Dijk. Reden genoeg voor een groots afscheidsconcert in de Ziggo Dome op zaterdag 1 oktober. Deze was vanochtend zo snel uitverkocht dat er besloten is om extra afscheidsconcerten te geven op zondag 2 oktober en maandag 3 oktober!

Mag het licht uit’, ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Bloedend hart’ en ‘Als ze er niet is’. Dat zijn slechts enkele van de vele hits, die de Nederlandstalige topformatie De Dijk sinds haar oprichting in 1981 heeft gescoord. Die goede songs en hun concerten vormen de basis van het succes van De Dijk. Het vijftal besloot in 1999 na al die inspanningen een jaartje vrij te nemen. In 2000 keerden ze terug en nu 22 jaar later stoppen ze definitief.

De kaartverkoop van de extra concerten op 2 en 3 oktober is direct begonnen begonnen. Koop hier tickets voor het extra concert van De Dijk in de Ziggo Dome op 2 oktober en hier voor het extra concert op 3 oktober. Tickets kosten tussen de 42,95 en 69,95 euro.Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAnne-Marie news

ANNE-MARIE NAAR ZIGGO DOME EN PALEIS 12 IN NOVEMBER Anne-Marie komt in november weer onze kant op. De Britse popzangeres komt...

Bullet For My Valentine news

BULLET FOR MY VALENTINE HAALT AFGELASTE SHOWS IN 013... De Welshe metalveteranen Bullet For My Valentine kondigen vandaag hun UK +...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.