event: Nous'Klaer Audio Live in EKKO

VR.
20 DEC
NOUS'KLAER AUDIO LIVE 22:00 uur EKKO, Utrecht
2019
TOEGANG 12 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

ROTTERDAMS TOONAANGEVEND LABEL BRENGT EEN ETHERISCHE NACHT TUSSEN DANCE EN POP.

Ricky maakte al jaren muziek in de kelder van zijn ouders en vormde vervolgens de band Meetsysteem om zich heen. Een muzikale belofte (on)gebonden aan genre, taal of scene. Met het fijne en veelzijdige debuut Geen Signaal (2019) leverde Meetsysteem niet alleen een sterke plaat, maar ook een goede basis voor een liveshow af.

Tammo Hesselink en Fenna Fiction maken de nacht compleet met beats, bassen en breaks in de dromerige hoeken. Eerstgenoemde verovert als resident de dampende kelder van De School keer op keer met UK garage-geïnspireerde lichtvoetige beats. Fenna Fiction is een selector met een verfijnde voorkeur voor dromerige, eclectische geluiden. Luister naar haar opwarmset voor Strange Sounds From Beyond en je weet waarom.

De avond wordt opgewarmd door Stranded FM resident Mary.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Fenna Fiction, Meetsysteem, Tammo Hesselink

Foto Fenna Fiction te Best Kept Secret 2019 - zondag 2 juni Foto Fenna Fiction te Best Kept Secret 2019 - zondag 2 juni Foto Meetsysteem te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto Meetsysteem te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto Meetsysteem te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto Meetsysteem te Lowlands 2019 - Vrijdag
 
Bekijk alle 2 foto's van Fenna Fiction
Bekijk alle 4 foto's van Meetsysteem

GERELATEERDE FESTIVALS