Meetsysteem & Victor De Roo en Sebastian Kamae in de Waalse Kerk tijdens ADE

ADE (festivalinfofoto - Linde Dorenbos)
Meetsysteem & Victor De Roo en Sebastian Kamae in de Waalse Kerk tijdens ADE
Door sjoertb op 24 augustus 2022 - 12:19 In de Waalse Kerk in Amsterdam worden twee exclusieve shows gehouden tijdens Amsterdam Dance Event 2022, gepresenteerd door GRAP. De sfeervolle kerk vult zich met de elektronische klanken van Meetsysteem & Victor De Roo en Sebastian Kamae.

Woensdag 19 oktober: Meetsysteem & Victor De Roo

Meetsysteem schrijft en zingt, De Roo maakt de muziek. In februari 2022 kwam de debuut EP uit op vinyl en op alle streamingdiensten. Tijdens ADE spelen ze een exclusieve show in de Waalse Kerk aan het Walenpleintje. Pelumi Adejumo is er als special guest. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Vrijdag 21 oktober: Bluewerks x ADE: Hosted by Sebastian Kamae

Op vrijdag 21 oktober host Sebastian Kamae een avond vol lo-fi hiphop in de Waalse Kerk. In samenwerking met ADE en Bluewerks speelt Sebastian een exclusieve live set en nodigt hij artiesten uit die net als hij, releases hebben op de legendarische labels Blue Note Records / Astralwerks. Verwacht een relaxte avond op een historische locatie met een mix van jazz, lo-fi hiphop en groovy electronics. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Amsterdam Dance Event is s werelds meest toonaangevende evenement voor elektronische muziek. In totaal spelen er meer dan 2.500 artiesten vanuit de hele wereld op 150+ verschillende plekken in de hoofdstad.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefColdplay

EXTRA CONCERT VOOR COLDPLAY IN DE JOHAN CRUIJFF ARENAAfgelopen maandag presenteerde Coldplay het tweede Europese gedeelte van hun...

Stromae hart

NOG EEN EXTRA STROMAE-SHOW IN ZIGGO DOME Stromae weet van geen ophouden. Door de succesvolle kaartverkoop is er nog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.