Aafke Romeijn stelt tour uit tot najaar wegens privé omstandigheden

Aafke Romeijn
Aafke Romeijn stelt tour uit tot najaar wegens privé omstandigheden
Door Cartman91 op 14 februari 2020 - 16:47 Aafke Romeijn zou aanvankelijk in maart en april een tour doen, samen met Meetsysteem. Deze tour wordt echter uitgesteld naar het najaar.

Reden is dat Aafke (wederom) met een depressie te kampen heeft, zoals ze zelf op haar website in een statement aangeeft.

Overigens zijn nog niet alle data rond, maar wel is zeker dat het concert in de Kroepoekfabriek te Vlaardingen nu plaatsvindt op 14 november. Het optreden in Mezz (Breda) zal nu plaatsvinden op 20 november en tot slot het optreden in Vorstin (Hilversum) zal op 28 november ingehaald worden. Hieronder nog even op een rijtje:

14/11 - Kroepoekfabriek, Vlaardingen
20/11 - Mezz, Breda
28/11 - Vorstin, Hilversum

Er komen ook nog inhaalshows in De Flux (Zaandam) en Merleyn (Nijmegen), exacte data voor deze concerten zijn nog niet bekend. Tijdens de inhaalshows zal Meetsysteem niet meer het voorprogramma verzorgen, hier zal een vervanger voor gezocht worden.Josbros

JOSBROS MET MINITOUR LANGS DRIETAL PODIAJosbros heeft onlangs zijn nieuwe album "Therapie" uitgebracht. Om deze reden...

suzan & freek

SUZAN & FREEK LANGS ZEVENTAL OPENLUCHTTHEATERS Suzan & Freek komen na hun uitverkochte clubtour in Nederland en België...

REACTIES

Avatar Haario
vr 14 feb 2020 17:09

Haario Hang in there <3

 2
Avatar RobZ
vr 14 feb 2020 17:23

RobZ Knap hoe open ze hier over is. Vele artiesten zullen een smoesje verzinnen als ze om een dergelijke reden hun tour verplaatsen. Veel beterschap in ieder geval!

 0
geen avatar
ma 17 feb 2020 20:15

eatsleeprave.. @Rob, Juist BN-ers komen er vaak voor uit. Dan is er opeens wel begrip want BN-er. Extince had ernstige psychiatrische problemen. Niet dat ze een BN-er is, ze is bekend dat ze minimaal 50% vrouwen op festivals wenst te hebben. Nu ze weet dat dit praktisch niet uitvoerbaar is, omdat er lang niet zoveel vrouwen voor alle festivals beschikbaar zijn, laat staan vrouwen bands. Haim? Misschien daarom in de stress geschoten? Of het was een raar borderline idee. Er zullen heel erg weinig progarmmeurs dit uitvoeren, of je moet d'666 stemmen en van bovenhand niet worden gestuurd. Al zie je nu heel veel vrouwelijke zangeressen op festivals opduiken, die je al tijden niet meer hebt gehoord als headliner... Maar geheel vrouwelijke bands? Chicks on speed! Treden die nog wel op? Of Pussy riot, en dan houd het toch wel een x op. Ik wens haar veel beterschap en veel wijsheid toe.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.