concert: Sam Fender in TivoliVredenburg (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Sam Fender
    The Great Escape 2014
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sam Fender in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
19 AUG
SAM FENDER Ronda, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Sam Fender

EXTRA INFORMATIE

Het is snel gegaan met de jonge indierocker Sam Fender. De slechts 25-jarige multi-instrumentalist en zanger werd in 2018 uitgeroepen tot één van BBC’s Sound of 2018-acts, tourde met grote namen als Ben Howard, Hozier en George Ezra en won zelfs een Critic’s Choice Award tijdens de fameuze Brit Awards. Je zou bijna vergeten dat zijn debuutalbum ‘Hypersonic Missiles’, die overigens overigens meteen op de nummer één positie terecht kwam in Engeland, pas net een paar maanden uit is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Sam Fender

Foto Sam Fender te Sam Fender - 20/04 - TivoliVredenburg Foto Sam Fender te Sam Fender - 29/04 - Melkweg Foto Sam Fender te Sam Fender - 05/11 - Melkweg Foto Sam Fender te Sam Fender - 29/04 - Melkweg Foto Sam Fender te Sam Fender - 18/04 - Doornroosje Foto Sam Fender te Sam Fender - 05/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 50 foto's van Sam Fender

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen