Sam Fender in november voor concert naar TivoliVredenburg en Paradiso

review: Sam Fender - 29/04 - Melkweg Sam Fender
Sam Fender in november voor concert naar TivoliVredenburg en Paradiso
Door melissavkoldam op 30 september 2021 - 10:32 Sam Fender treedt dinsdag 2 november op in de Ronda van TivoliVredenburg en op 8 november in de grote zaal van Paradiso. De zanger brengt op 8 oktober zijn nieuwe album 'Seventeen Going Under!' uit.

Fender staat bekend om zijn bijtende teksten over maatschappelijke en persoonlijke problemen. De 27-jarige zanger uit Engeland verruilde in 2017 zijn acteercarrière definitief voor een muzikale carrière. Een goede zet blijkt, hij stond al op grote festivals als Lowlands en Rock Werchter. Ook stond hij in het voorprogramma van Bob Dylan en Neil Young. Eind 2019 stond Sam Fender in de Melkweg en daar waren we bij voor het maken van een fotoverslag!

De voorverkoop vanhet concert van Sam Fender op 2 november in Utrecht start op 1 oktober om 10:00. Voor een ticket in TivoliVredenburg ben je €33,25 kwijt en voor Paradiso betaal je €33.

Tickets voor Sam Fender in TivoliVredenburg koop je via deze link.

Tickets voor Sam Fender in Paradiso koop je via deze link.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ahoy Rotterdam2

RACOON VOOR HET EERST MET EIGEN CONCERT IN DE AHOYRacoon komt op zaterdag 2 april voor een concert naar de Ahoy in Rotterdam....

heideroosjesnews.jpg

HEIDEROOSJES TERUG VAN WEG GEWEEST; NIEUW WERK EN... Eind 2020 meldde Heideroosjes zich terug aan het front. '2020, de tering'...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.