Sam Fender op Bevrijdingsdag naar Afas Live

review: Sam Fender - 05/11 - Melkweg Sam Fender
Sam Fender op Bevrijdingsdag naar Afas Live
Door RobZ op 07 december 2021 - 10:04 Uitstekend nieuws voor de vele fans van Sam Fender. Op donderdag 5 mei 2022 (Bevrijdingsdag, dus) komt de Britse singer-songwriter Sam Fender voor een concert naar AFAS Live. Na onlangs in een uitverkochte Paradiso te hebben gestaan kondigt de indie rocker zijn terugkeer naar Nederland aan, en pakt het dit keer groots aan met een optreden in AFAS Live. In zijn concertagenda staat ook nog een optreden in TivoliVredenburg. Dit concert zou op 12 december plaats moeten vinden, maar kan vanwege de corona-maatregelen niet doorgaan. Er wordt nog gewerkt aan het vinden van een vervangende datum.

De kaartverkoop voor het concert van Sam Fender in de Afas Live begint vrijdag 10 december om 10:00 uur. Tickets kosten 43,68 euro. Via deze link koop je tickets voor Sam Fender in de Afas Live.

Wil je een email ontvangen op het moment dat de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Sam Fender begon in eerste instantie aan een acteercarrière, maar maakte een switch naar de muziekwereld toen hij werd ontdekt door Ben Howard’s manager in 2017. Beginnend met zelfgeschreven singles, bracht hij in 2019 uiteindelijk zijn debuutalbum ‘Hypersonic Missiles’ uit. Op 8 oktober verscheen Fenders tweede album, ‘Seventeen Going Under’. Het titelnummer bestormde de hitlijsten en bereikte snel viraal succes dankzij een emotioneel beladen TikTok-trend.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tame Impala

TAME IMPALA TWEEMAAL IN AFAS LIVE IN AUGUSTUS Tame Impala gaat weer op wereldtour en komt ook onze kant op! De...

AFAS Live

OLIVIA RODRIGO IN JUNI NAAR VORST NATIONAAL EN AFAS... Het langverwachte debuutalbum van Olivia Rodrigo genaamd ‘SOUR’ kwam direct...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.