Sam Fender in 2020 naar Paradiso en TivoliVredenburg

sam fender
Sam Fender in 2020 naar Paradiso en TivoliVredenburg
Door larissapronk op 21 oktober 2019 - 10:32 Sam Fender komt in 2020 terug naar Nederland. Op maandag 2 maart zal hij te zien zijn in de grote zaal in Paradiso en op donderdag 12 maart in Ronda in TivoliVredenburg.

Sam Fender is een Engelse singer-songwriter en gitarist. In november 2018 bracht Sam zijn debuut EP 'Dead Boys' uit. Bij de Brit Awards 2019 won hij de Critics' Choice Award. Een jaar later bracht hij zijn debuut album 'Hypersonic Missiles' uit. Dit album werd nummer 1 op de UK Albums Chart in September 2019. Hij is op tour geweest met grote namen als Ben Howard, Hozier en George Ezra.

Reguliere tickets voor het concert van Sam Fender in Paradiso kosten €25,50 en in TivoliVredenburg €25,85. Voor beide shows gaan de kaarten aanstaande vrijdag 25 oktober om 10:00 in verkoop. Tickets voor het concert van Sam Fender in Paradiso koop je hier. Tickets voor het concert van Sam Fender in TivoliVredenburg koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Sam Fender in Paradiso begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Sam Fender in TivoliVredenburg begint.

Eerder maakte Sam Fender al bekend dat hij op 5 november te zien is in Melkweg in Amsterdam en op 6 november in La Madeleine in Brussel. Tickets voor beide shows zijn al uitverkocht.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Sam Fender in Paradiso
Tickets Sam Fender
KIES TICKET
ma 02 mrt
Sam Fender
Paradiso, Amsterdam
€ 25,50
do 12 mrt
Sam Fender
TivoliVredenburg, Utrecht
Sam Bettens

REX REBEL GEEFT EERSTE CONCERT OP 10 MAART 2020 IN...Rex Rebel zal voor het eerst een optreden geven op 10 maart 2020 in Ancienne...

Roxeanne Hazes

ROXEANNE HAZES KOMT MET VOORJAARSTOUR LANGS O.A.... Momenteel is Roxeanne Hazes nog druk bezig met touren, met haar voorlopige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.