concert: Balthazar (Be) in Maassilo

  • Balthazar (Be)
    Motel Mozaique 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Balthazar (Be)
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
VR.
14 FEB
BALTHAZAR (BE) 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2020
HOOFDPROGRAMMA Balthazar (Be)
VOORPROGRAMMA Jaguar Jaguar
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Balthazar (Be) in Maassilo
Tickets Balthazar (Be)
KIES TICKET
vr 14 feb
Balthazar & Support
Maassilo, Rotterdam
vr 14 feb
Balthazar (Be)
Maassilo, Rotterdam
€ 27,00

EXTRA INFORMATIE

Balthazar keerde dit jaar terug met het illustere Fever, een album dat klinkt als typisch Balthazar: sonoor, warmbloedig, gedoseerd en onberispelijk uitgevoerd. Anderzijds waagt de band voorzichtig pasjes in de wereld van obscure seventies disco, Franse pop, exotica, filmmuziek en Madchester acid house.

Oprichters Maarten Devoldere en Jinte Deprez hebben de afgelopen jaren een autonoom pad bewandeld als respectievelijk Warhaus en J. Bernardt, en die indivduele ontwikkelingen bundelen fraai samen op Fever. Op Rats en Thin Walls prijkte Balthazar met een sound die sluw plukt van de meest uiteenlopende stijlfiguren, en op Fever blaast de band dat doffe laagje stof weg en onthult meer details dan ooit.

Extraverter, grilliger, meer kleur, meet polish en net wat meer durf: Balthazar is terecht een van de meest alom gewaardeerde popgroepen van dit decennium. We kunnen ook geen betere band verzinnen om de nieuwe, verbeterde Maassilo een avond lang te betoveren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Balthazar (Be), Jaguar Jaguar

Foto Balthazar (Be) te Paaspop 2016 - Zondag Foto Balthazar (Be) te [PIAS] Nites 2011 Foto Balthazar (Be) te Best Kept Secret 2015 - Zaterdag Foto Balthazar (Be) te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009 Foto Balthazar (Be) te Balthazar (Be) - 12/12 - TivoliVredenburg Foto Balthazar (Be) te Balthazar - 03/11 - Annabel
 
Bekijk alle 141 foto's van Balthazar (Be)

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS