Ook Grasnapolsky organiseert concerten in Peepshow Palace met blackwave., Jaguar Jaguar en Willy Organ

review: Eurosonic Noorderslag 2019 Blackwave.
Ook Grasnapolsky organiseert concerten in Peepshow Palace met blackwave., Jaguar Jaguar...
Door Cartman91 op 13 juli 2020 - 15:23 Eerder werd al bekend dat Motel Mozaïque zes concerten organiseerd tijdens het Peepshow Palace Festival in de Brakke Grond te Amsterdam. Inmiddels is bekend dat ook Grasnapolsky enkele concerten organiseert.

Zo staat blackwave. op 28 juli tweemaal op het podium, in de middag om 16:00 uur en 's avonds om 19:30 uur nog een keer. Ook Jaguar Jaguar (29 juli)) en Willy Organ (31 juli om 16:00 uur en 19:30 uur) staan op het podium.

Het Peepshow Palace is een gevolg van de wens van De Warme Winkel om artistiek te reageren op de wijzigingen door Covid-19 en de noodzaak om het werk anders te presenteren. Met het Peepshow Palace is een publiekssetting en podium gerealiseerd die een unieke ervaring biedt aan 94 mensen per voorstelling, waarin intimiteit en samenzijn coronaproof mogelijk is.

Tickets zijn te verkijgen via de website van Peepshow Palace Festival.Kim Wilde

TOURNEE KIM WILDE VERPLAATST NAAR NOVEMBER 2021Vanwege de coronacrisis is de ‘Greatest Hits Tour’ van Kim Wilde verplaatst...

Gigant

PODIUM GIGANT KOMT IN SEPTEMBER MET SEATED SPECIALS... Sinds de uitbraak van het Coronavirus in maart zijn deuren van (pop)podia...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.