concert: Gregory Porter in Ziggo Dome op DONDERDAG 19 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gregory Porter
    Gregory Porter - 8/9 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg
  • Gregory Porter
    North Sea Jazz 2012 dag 1


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gregory Porter in Ziggo Dome) verplaatst naar dinsdag 19 januari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
19 MRT
GREGORY PORTER 19:30 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Gregory Porter

EXTRA INFORMATIE

Het kabinet heeft in een crisisoverleg besloten om een aantal maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus in te voeren. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland met meer dan 100 bezoekers. Dit verbod geldt in ieder geval tot en met 31 maart 2020.

Ziggo Dome is in nauw overleg met organisatoren en lokale overheid om te bekijken welke geplande evenementen verplaatst of geannuleerd zullen worden. Alle kaartkopers worden via de desbetreffende ticketingpartij per e-mail op de hoogte gebracht zodra meer nieuws beschikbaar is.

Foto's van Gregory Porter

Foto Gregory Porter te North Sea Jazz 2014 - dag 1 Foto Gregory Porter te Gregory Porter - 08/11 - Koninklijk theater Carré Foto Gregory Porter te North Sea Jazz 2016 - Zondag Foto Gregory Porter te Gregory Porter / Metropole Orkest - 19/03 - Carré Foto Gregory Porter te North Sea Jazz 2014 - dag 1 Foto Gregory Porter te Gregory Porter - 08/11 - Koninklijk theater Carré
 
Bekijk alle 76 foto's van Gregory Porter

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest