Gregory Porter voegt concert in Brussel toe aan tournee

review: Gregory Porter - 11/11 - Heineken Music Hall Gregory Porter
Gregory Porter voegt concert in Brussel toe aan tournee
Door RobZ op 16 juni 2021 - 12:26 Jazz-zanger Gregory Porter komt ook naar België. Er stond al een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome in zijn touragenda op 20 april en vandaag wordt bekend dat ook Vorst Nationaal in Brussel wordt aangedaan. Gregory Porter speelt daar op 23 april 2022.

Met Nat King Cole aan zijn zij, breekt de Afro-Amerikaanse zanger internationaal door met het album Water in 2010. Sindsdien rijgt hij succes na succes op zijn palmares: met zes albums waarvan drie bij het fameuze Blue Note Records, twee Grammy Awards voor beste jazzalbum voor Liquid Spirit (2013) en Take Me To The Alley (2017), meerdere Grammy nominaties en uitverkochte shows van Lowlands tot North Sea Jazz en van Glastonbury tot Couleur Café, Gent Jazz en Ancienne Belgique. Porter, die lak lijk te hebben aan genres, maakt vibrerende jazz die flirt met soul, blues, gospel of zelfs R&B. Samen met zijn bonte muziekband zorgt hij keer op keer voor een vonkende en unieke live belevenis.

Tickets voor het concert van Gregory Porter in Vorst Nationaal gaan op 23 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten tussen de 45 en 59 euro en zijn te koop via deze link. Wil je een email net voordat de kaartverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in.

Tickets voor het concert van Gregory Porter in de Ziggo Dome op 20 april 2022 zijn nog beschikbaar en koop je via deze link.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

EXCLUSIEVE SHOW IN 013 VOOR HALESTORMDe Amerikaanse rockband Halestorm gaat vanaf volgende maand (juli) t/m...

TivoliVredenburgnws

DRIE CONCERTEN VOOR ALDOUS HARDING IN NEDERLAND EN... De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Aldous Harding begint maart 2022 aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.