Gregory Porter voor eerste keer naar Ziggo Dome

review: Gregory Porter - 08/11 - Koninklijk theater Carré Gregory Porter
Gregory Porter voor eerste keer naar Ziggo Dome
Door Cartman91 op 05 juli 2019 - 11:26 De Amerikaanse soulzanger Gregory Porter heeft in zijn bijna 10-jarige carrière al meerdere Grammy's gewonnen. In 2010 brak hij door met zijn debuutalbum Water (eveneens genomineerd voor een Grammy). Eerder was hij al in Nederland te zien op festivals als North Sea Jazz en Lowland. Ook staat hij komend weekend in de tuin van Paleis Soestijk, waar hij een optreden geeft.

Zojuist is bekend gemaakt dat Gregory in maart voor het eerst een optreden in de Ziggo Dome gaat geven. Dit concert zal plaatsvinden op 19 maart.

Tickets voor deze show gaan vanaf 10 juli om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan tussen de 35 en 72,80 euro (inclusief servicekosten).

Om er op tijd bij te kunnen zijn kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Je krijgt dan een herinnering in je mailbox van ons!




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Iris Hond news

PAARD, EFFENAAR EN LUXOR LIVE VOOR IRIS HONDDe Nederlandse zangeres, pianiste en componist Iris Hond timmert aardig aan...

Duncan Laurence1

EUROVISIE SONGFESTIVAL NIET IN ZIGGO DOME OF ANDERE... Het Eurovisie Songfestival zal volgend jaar niet in Amsterdam plaatsvinden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.